Izvor: Alo
12.08.2024 u 12:36
0

PROVODIO JE SATE UŽIVAJUĆI U OVOM HOBIJU: Ovako kralj Čarls čuva sećanja iz detinjstva

Kralj Čarls je dobro poznat po svojoj ljubavi prema prirodi, ali monarh ima posebno "čudan" hobi u kojem je uživao od detinjstva i koji sada može da podeli sa javnošću

Kralj Čarls je oduvek imao sklonost ka jednom od svojih „čudnih“ hobija, zbog čega je njegova majka, kraljica Elizabeta II, bila prilično srećna, kaže kraljevski stručnjak Dženi Bond. Kralj je poznat po svojoj ljubavi prema prirodi, a mnoge njegove inicijative su usredsređene na otvorene prostore.

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE: Umrla beba koja je pala sa 9. sprata

75-godišnji monarh posebno voli lavirinte. Nedavno je napravio novu baštu lavirinta na svom imanju Roial Sandringham u Norfolku, inspirisanu zamršenim lavirintom u kojem je uživao kao dete.

Dženi Bond, bivša dopisnica BBC, razgovarala je o Čarlsovom novom lavirintu, sugerišući da bi pokojna kraljica bila „zabavljena“ kada bi videla njenog sina kako se i dalje prepušta istim zabavama koje je voleo kao dete. Ona je takođe istakla kako će kraljevi lavirinti biti deo njegovog „nasleđa“.

„Sigurna sam da bi pokojna kraljica bila prilično zabavljena što se njen mali dečak prepušta jednom od svojih neobičnih hobija: pronalaženju izlaza iz lavirinta. Provodio je sate pokušavajući da zaobiđe labirint u Sandringemu kada je bio dete, taj lavirint je rastavljen pre mnogo godina, ali sada je ponovo izgrađen…i još je bolji“, rekla je Dženi za publikaciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter