Izvor: alo
19.06.2024 u 10:19
1

PUTIN I KIM POTPISALI SPORAZUM Svet na nogama

Putin i Kim Džong Un potpisali su Sveobuhvatni sporazum o strateškom partnerstvu

Sveobuhvatni sporazum o strateškom partnerstvu potpisali su ruski predsednik Vladimir Putin i severnokorejski lider Kim Džong Un.

„Ugovor je potpisan. Dokument su potpisali Putin i Kim“, preneli su ruski mediji.

RUSI RASPOREDILI 10.000 VOJNIKA Ukrajina se sprema za teške borbe

 

Pre toga, Putin je rekao da će dokument postati fundamentalan u razvoju korejsko-ruskih odnosa u narednim godinama. Putin i Kim su pre potpisivanja vodili lične razgovore bez učešća delegacija. Trajale su oko dva sata.

Predsednik Vladimir Putin prihvatio je predlog ruskog Ministarstva spoljnih poslova da se potpiše sporazum o strateškom partnerstvu sa Severnom Korejom uoči zvanične posete DNRK.

Njime će se „dozvoliti ruskom Ministarstvu spoljnih poslova, tokom pregovora o potpisivanju pomenutog ugovora, da unese izmene u njegov nacrt koje nisu suštinske prirode – navodi se u relevantnom dekretu“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PUTIN I KIM POTPISALI SPORAZUM Svet na nogama”

  1. Zašto bi bili na nogama ako ne misle da ih kinje kao što su do sada radili, bolje bi bilo ovi koji su na nogama da poukidaju sankcije koje su verovatno svojevremeno izglasane na način kao što je izglasana nama , već šta je, da smo genocidan narod, da ne beše , kako moj dragi prijatelj naziva predsednika Čovek zver, pitam ga ja jel misliš u negativnom ili pozitivnom , kaže u pozitivnom , e pa tako se verovatno izglasala i stvar o sankcijama na koju niko nije obraćao pažnju u kom smeru su oni koji su je smislili hteli da idu i evo idu , to treba ukinuti ili postaviti u UN ponovo istu stvar kao temu i stvaiti na glasanje ako uopšte ima smisla jer su one nečovečne i protiv svih ljudi a koriste samo onima koji ih uvode .
    Inače već sam rekla , ko se seća , seća, da ako započne nuklearni sukob da će ga dovršiti Severna Koreja a tako i treba da bude za svaki slučaj , jer zaista neki koji tu stvar izazivaju nemaju ni malo mozga .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter