Izvor: tanjug
09.12.2020 u 16:42
0

PUTIN IZDAO NAREĐENJE Siloviti napad nuklearki (VIDEO)

U prisustvu ruskog vrhovnog komandanta i predsednika Vladimira Putina, danas je održana vežba ruske vojske sa ciljem obuke strateških nuklearnih snaga.

– U skladu sa planovima obuke Ruskih oružanih snaga, danas je održana obuka za upravljanje strateškim ofanzivnim snagama pod nadzorom vrhovnog komandanta – saopštilo je rusko ministarstvo odbrane, prenosi TAS S.



– Strateške raketne snage, posade strateških raketnih bombardera, Vazdušno-kosmičke snage i posada podmornice na nuklearni pogon lansirale su balističke i krstareće rakete sa kosmodroma Pleseck i iz Barencovog mora, a takođe i bombarderima Tu-160 i Tu-95MS – precizira se u saopštenju ruskog ministarstva.

– Rakete su pogodile ciljeve na poligonima Kura i Pemboi – a ministarstvo je podvuklo da su „ciljevi obuke u potpunosti ispunjeni“, navodi agencija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter