Izvor: Kurir
07.09.2024 u 20:19
0

PUTIN PITA A DIREKTOR ŠKOLE U PANICI: Snimak Putina u školi o kom svi pričaju

Snimak ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je nastao dok je bio u poseti jednoj školi u Tuvi, postao je predmet rasprave na društvenim mrežama nakon što ga je podelio bivši savetnik ukrajinskog ministra unutrašnjih poslova Anton Geraščenko.

Na snimku je prikazan Putin u školi, kako razgovara sa zaposlenima, ali i učenicima.

IMA LI KRAJA? Još jedna pucnjava u američkoj školi u Merilendu

Posebno je zabeležen momenat kada Putin razgovara sa jednom devojčicom.

Putin pita, direktor škole paniči

Devojčica: Ovde ću ići u školu kad krenem u sedmi razred.

Putin: Da li je daleko od tvoje kuće?

Devojčica: Pa, dovoljno je daleko. Dva kilometra.

U tom trenutku, na snimku se vidi kako direktor škole prvo skače i glavom signalizira devojčici da ne govori koliko daleko od škole živi. Kada je ona ipak odgovorila na pitanje Putinu, direktor u panici odmahuje glavom i odmah uskače u razgovor sa Putinom, koji se sada okrenuo ka njemu.

Putin: Kako će deca dolaziti do škole?

Direktor: Pa, biće autobus i maršrutka (minibus), kao i…

 

Tu se razgovor više ne čuje, jer direktor škole nervozno mumla i okreće se na više strana u prostoriji.

Vidi se kako pokušava da ubedi Putina da će prevoz biti organizovan, dok ovaj hladnokrvno gleda.

Korisnici društvenih mreža posebno su primetili izraz lica direktora, kada je shvatio da će Putin biti razočaran odgovorom devojčice.

Putin u Mongoliji: „Ne možemo da ga hapsimo, zavisni smo od Rusije“

Nakon što je obišao Tuvu, ruski predsednik se uputio u Moldaviju, gde je svečano dočekan na aerodromu.

Ova poseta je bila kontroverzna jer je Međunarodni krivični sud (MKS) u Hagu raspisao poternicu za Putinom zbog optužbi da je napravio mračnu mrežu deportacije ukrajinske dece u Rusiju.

Mongolija je potpisnica Rimskog statuta, što znači je tamošnja policija morala da uhapsi Putina kada je sleteo. Ipak, to se nije desilo. Umesto lisica, dočekao ga je crveni tepih.

Portparol Vlade Mongolije je rekao da se njegova zemlja nalazi u situaciji energetske zavisnosti, što otežava hapšenje Putina po nalogu Međunarodnog krivičnog suda.

– Mongolija uvozi 95 odsto svojih naftnih derivata i više od 20 odsto električne energije od naših neposrednih suseda Rusije i Kine. Ove zalihe su ključne za naš opstanak i egzistenciju našeg naroda – rekao je portparol vlade za „Politiko“.

On je dodao da je Mongolija „uvek sledila politiku neutralnosti u svim svojim diplomatskim odnosima“, što potvrđuju i njene zvanične izjave.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter