Izvor: RIA
06.06.2024 u 17:34
0

PUTIN PODIŽE ULOG: Direktno govori Bajdenu da prestane da daje oružje Ukrajini

Ruski predsednik Vladimir Putin direktno je zahtevao da američki lider Džo Bajden prestane da snabdeva ukrajinske oružane snage oružjem, piše bivši savetnik Pentagona Daglas Mekgregor na društvenoj mreži IKS

„Putin podiže ulog: direktno govori Bajdenu da prestane da daje oružje Ukrajini. Ovo se neće dobro završiti“, rekao je ekspert.

Ruski predsednik Vladimir Putin je tokom Međunarodnog ekonomskog foruma u ​​Sankt Peterburgu rekao da je pismeno zahtevao da Džo Bajden prestane da isporučuje oružje Ukrajini, usled čega bi borbe mogle da se okončaju za nekoliko meseci.

Moskva smatra da isporuke oružja Ukrajini ometaju rešenje, direktno uključuju zemlje NATO- a u sukob i da se „igraju vatrom“. Ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je istakao da će svaki teret koji sadrži oružje za Ukrajinu postati legitimna meta za Rusiju. Prema njegovim rečima, SAD i NATO su direktno uključeni u sukob, uključujući ne samo snabdevanje oružjem, već i obuku osoblja u Velikoj Britaniji , Nemačkoj , Italiji i drugim zemljama. Kremlj je naveo da pumpanje Ukrajine oružjem sa Zapada ne doprinosi pregovorima i da će imati negativan efekat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter