Izvor: Blic.rs
15.10.2020 u 13:35
0

PUTIN POMERIO POSETU SRBIJI: „Predsednici u stalnom kontaktu, čim dođe vreme sve će biti zvanično obelodanjeno“

Predsednik Rusije Vladimir Putin pomerio je posetu Srbiji koja je planirana za 20. oktobar, a novi datum će biti određen u narednom periodu i saopšten javnosti.

Infomacija o pomeranju Putinove poseta podigla je buru u javnosti, a tim povodom oglasio se i ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Bocan Harčenko. On je naveo da poseta nije otkazana, već pomerena.

– Predsednici Rusije i Srbije su u stalnom i sadržajnom kontaktu i uvek međusobno koordinišu svoje poteze. Čim dođe vreme sve će biti zvanično obelodanjeno – napisao je on Tviteru.

Podsećamo, poseta ruskog predsednika Vladimira Putina Beogradu bila je najavljivana za jesen, rekao je tada direktor Četvrtog evropskog departmana Ministarstva spoljnih poslova Rusije Jurij Pilipson.

PROČITAJTE JOŠ…

PREDRAG KON ZA HAPPY TV! NEVEROVATNO OTKRIĆE EPIDEMIOLOGA: Evo kako se prenosi korona virus!

ŠTA SE SVE KORISTI U SRBIJI ZA LEČENJE VIRUSA: Ovo su ČETIRI KLJUČNA LEKA u borbi s koronom

OGLASILA SE MITROPOLIJA: Evo kakvo je zdravstveno stanej mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija!

VUČIĆ VEČERAS U BEOGRADU SA LAJČAKOM: Razgovor o napretku dijaloga, i narednim koracima u pregovorima

Datum koji se pominjao kasnije kao verovatan za dolazak ruskog predsednika bio je 20. oktobar, što je prema ranijim saznanjima „Blica“ Putin i potvrdio u telefonskom razgovoru sa Vučićem.

Vučić je naveo tada da su vlasti Srbije počele pripreme za dolazak ruskog predsednika u oktobru, kada bi trebalo da prisustvuje osveštanju Hrama Svetog Save, jednog od najvećih i najvažnijih pravoslavnih svetinja na svetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter