Izvor: Sputnik Srbija
18.09.2022 u 15:05
0

Putin pozvao Kirgiziju i Tadžikistan da ne dozvole eskalaciju i da preduzmu mere kako bi se situacija rešila isključivo mirnim putem!

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u telefonskom razgovoru sa predsednikom Kirgizije Sadirom Žaparovom i predsednikom Tadžikistana Emomalijem Rahmonom razmotrio situaciju na kirgisko-tadžikistanskoj granici, saopštila je pres služba Kremlja.

Ruski predsednik je pozvao Kirgiziju i Tadžikistan da ne dozvole eskalaciju i da preduzmu mere kako bi se situacija rešila isključivo mirnim putem. Vladimir Putin je potvrdio spremnost Rusije da pruži neophodnu pomoć u osiguranju stabilnosti u pograničnom delu između Kirgizije i Tadžikistana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

KIRGISTAN BROJI ŽRTVE RATA: U sukobu sa Tadžikistanom poginulo 36, ranjeno 129 ljudi

Sukob na granici Kirgizije i Tadžikistana uz primenu oružja počeo je 14. septembra. Strane se međusobno optužuju za napad. Žestoke borbe vojski dveju zemalja trajale su ceo dan gotovo duž cele granice. Kirgiska strana je saopštila da je 24 ljudi poginulo, a 103 ranjeno u borbama. Prekid vatre je postignut tek uveče. Nakon toga više puta dolazilo je do razmene vatre u pograničnim oblastima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter