Izvor: SPUTNIK
03.07.2024 u 09:31
0

PUTIN STIGAO U ASTANU NA SAMIT ŠOS: Razgovaraće sa Sijem i Erdoganom

Ruski predsednik Vladimir Putin sleteo je u Astanu, gde će učestvovati na samitu Šangajske organizacije za saradnju (ŠOS), saopšteno je na sajtu Kremlja.

Glavni program samita planiran je za sutrašnji dan, a danas Putin ima isplaniran ceo niz važnih bilateralnih sastanaka sa više svetskih lidera, između ostalih i sa Si Đinpingom i Redžepom Tajipom Erdoganom, rekao je novinarima pomoćnik predsednika za međunarodne poslove Jurij Ušakov.

Prema njegovim rečima, raspored ruskog lidera 4. jula uglavnom uključuje učešće na samitu, ali će možda biti vremena i za organizovanje kratkih bilateralnih kontakata.
Očekuje se da na samitu ŠOS-a u Astani budu potpisana 24 dokumenta, kao i završna deklaracija i izjava o posvećenosti pricipima dobrosusedskih odnosa i jedinstva.
Putin će na kraju razgovarati i sa novinarima.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter