Izvor: SPUTNIK
30.07.2024 u 16:48
0

RAKETNI NAPAD LIBANA NA KIBUC: U raketnom udaru iz Libana usmrćen izraelski civil

U raketnom udaru iz Libana usmrćen je izraelski civil, naveli su lekari, što dodatno pojačava tenzije na granici dok se Liban priprema za odgovor Izraela na napad na stadion na Golanskoj visoravni kada je ubijeno 12 dece za šta je okrivljen Hezbolah.

U najnovijoj razmeni vatre, izraelska vojska je saopštila da je iz Libana ispaljeno deset raketa a jedna od njih je pogodila Kibuc Hagošrim usmrtivši 30-godišnjeg muškarca, prenose mediji.
Izrael je takođe saopštio da je pogodio desetak ciljeva Hezbolaha na jugu Libana i ubio jednog njihovog borca što je ta grupa potvrdila.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter