Izvor: Blic
11.09.2024 u 19:39
0

RAT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ZBOG KAMALINIH MINĐUŠA: Bukti nova teorija zavere

Šta kandidatkinja za predsednika SAD krije u BISERNOM NAKITU?

Republikanac Donald Tramp i potpredsednica demokrata Kamala Haris izašli su na scenu u utorak uveče na televizijskoj debati, što je možda ključni trenutak u njihovoj trci za Belu kuću.

Osam nedelja pre izbora, 5. novembra, televizijska debata ABC njuz – jedina do sada zakazana – predstavljala je i priliku i rizik za oba kandidata pred televizijskom publikom od desetina miliona glasača.

I dok brojni analitičari zbrajaju pluseve i minuse njihovog televizijskog obračuna, na društvenim mrežama se već vodi pravi „rat“ njihovih pristalica.

Tako su već krenule prve teorije zavere vezane za Haris, a u prvom planu su njene slušalice (minđuše).

Tako se na X platformi pojavila objava korisnika „The Maverick Approach“ u kojoj se tvrdi da je Haris „hakovana“ i da su uvereni da je koristila tajne slušalice tokom sinoćnje predsedničke debate.

Naime, Haris, koji je ranije tvrdio da Bluetooth slušalice predstavljaju bezbednosni rizik, optužena je da je nosila slušalice prerušene u biserne minđuše kako bi preko njih dobila pomoć tokom 90-minutne debate protiv Trampa u utorak.

Kritičari tvrde da su zlatne biserne minđuše, koje je Haris ranije nosila i za koje se veruje da su iz „Tifanija“, zapravo par audio minđuša koje je napravila nemačka start-ap kompanija NOVA.

– Moja slutnja je bila tačna. One su prve i jedine bežične slušalice na svetu – napisao je The Maverick Approach na X, dodajući da „ništa nije ono što izgleda“.

Nakon burne rasprave u komentarima, isti korisnik deset sati kasnije objavio je novi status u kojem tvrdi da je sve bila šala.

 Ne mogu da verujem kako je lako da te trolujem i da sve uznemirim. Ovako vam to rade političari. Inače, Haris je bila užasna i nema joj pomoći. Da je zaista imala slušalice, to je za nju još gora činjenica – napisao je The Maverick Approach na X.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter