Izvor: Tanjug
10.10.2020 u 09:06
0

RAT NE PRESTAJE: U Nagorno-Karabahu se još uvek ČUJU SIRENE!

Iako je postignut dogovor o prekidu vatre u Nagorno-Karabahu koji stupa na snagu danas u podne, Ministarstvo odbrane Azerbejdžana saopštilo je da su u toj jermenskog enklavi celu noć vođene intenzivne borbe.

OVO MORATE ZNATI

STIŽE NAM SNEG: Mnogi delovi Srbije će se ZABELETI!

BRŽE NEGO ŠTO SMO MISLILI: Stiže nam KORONA UDAR? Zabrinjavajuća statistika!

DANAS SU MIHOLJSKE ZADUŠNICE: Ovih PET stvari treba poneti na groblje, a običaji nalažu da se ispoštuje JEDNA BITNA STVAR!

Takođe, u glavnom gradu samoproglašene Republike Nagorno Karabah jutros su uključene sirene za vazdušnu opasnost.

Sporazum je postignut na trilateralnim konsultacijama na kojima su učestvovali ministri spoljnih poslova zaraćenih strana, Jermenije i Azerbejdžana, i Lavrova, koji je bio posrednik.

Obnovljeni sukobi između Azerbejdžana i Jermenije izbili su 27. septembra, kada su besnele intenzivne bitke u tom regionu.

Od tada su obe strane u konfliktu prijavile mnogbrojne žrtve, među kojima su bili i civili.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter