Izvor: Kurir
28.06.2024 u 11:25
0

RAZMENILI PROZIVKE I UVREDE: Nekadašnji predsednik nastavio da vređa Bajdena

Donald Tramp nastavio je da vređa Džoa Bajdena i nakon debate!

Nekadašnji američki predsednik i kandidat republikanaca za američkog predsednika objavio je na svojoj zvaničnoj Instagram stranici snimke i fotografije debate u Atlanti kojima proziva aktuelnog šefa države iz redova demokrata.

TRAGEDIJA NEMERLJIVIH RAZMERA: Otac PIJAN pregazio jednoipogodišnjeg sina!

– Tramp optužen za ubistvo starijeg čoveka na Si-En-Enu – piše u jednoj objavi.

 

Rivali su tokom debate, koja je trajala 90 minuta, podsetimo, razmenili prozivke i uvrede, a nisu se rukovali ni prilikom ulaska ni na kraju rasprave.

Anketa televizije CNN, koja je organizovala debatu, pokazala je da više od 80 odsto Amerikanaca koji su pratili sučeljavanje Bajdena i Trampa nije promenilo mišljenje o kandidatima.

Još 14 odsto ispitanika reklo je da ih je debata navela da preispitaju svoj stav, ali ga na kraju nije promenila dok je 5 odsto reklo da je događaj promenio njihovo mišljenje o tome za koga da glasaju.

Takođe se primećuje da su se posle debate mišljenja birača o Bajdenu pogoršala – samo 31 odsto Amerikanaca je imalo pozitivno mišljenje o njemu u poređenju sa 37 odsto istih ispitanika pre debate.

Istovremeno, prema anketi, Trampov rejting je porastao sa 40 odsto pre debate na 43 odsto posle nje.

Predsednički izbori u SAD biće održani 5. novembra 2024. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter