Izvor: ALO
25.06.2024 u 12:14
0

RAZNELI IM TELA, SVE DIGLI U VAZDUH! Dvadeset četiri Palestinca NASTRADALA u tri odvojena napada na Gazu

Izraelska vojska je saopštila da su njeni borbeni avioni pogodili dve zgrade, u kampu Šati u gradu Gazi i naselju Daraj, za koje kaže da ih je koristio Hamas

Izraelska vojska je saopštila da su njeni borbeni avioni pogodili dve zgrade, u kampu Šati u gradu Gazi i naselju Daraj, za koje kaže da ih je koristio Hamas

U još jednom udaru na kuću u kampu Šati, jednom od osam izbegličkih kampova u Pojasu Gaze, ubijeno je još deset ljudi, prenosi Rojters.

Kuća u Šatiju pripadala je široj porodici političkog lidera Hamasa Ismaila Hanije, koji živi u Kataru, a u napadu je ubijena jedna od njegovih sestara zajedno sa drugim rođacima, rekli su članovi porodice i zvaničnici Hamasa.

Izraelska vojska saopštila je da su njene snage tokom noći gađale militante u gradu Gazi koji su bili uključeni u planiranje napada na Izrael.

„PREŽIVEĆEMO, ALI NEĆEMO ZABORAVITI!“ Reči Medvedeva odzvanjaju svetom

 

„Teroristi Hamasa koji su učestvovali u napadu 7. oktobra i koji su umešani u držanje talaca bili su meta vazdušnih napada tokom noći u gradu Gazi“, navodi se u saopštenju izraelske vojske.

Izraelska vojska je saopštila da su njeni borbeni avioni pogodili dve zgrade, u kampu Šati u gradu Gazi i naselju Daraj, za koje kaže da ih je koristio Hamas. Nije poznato koja je od Hanijeovih sestara ubijena u današnjem napadu, preneo je ranije Tajms of Izrael.

Izrael je u aprilu ubio trojicu Hanijeovih sinova, zajedno sa četvoro njegovih unuka- tri devojčice i jednog dečaka, saopštio je Hamas. Izrael navodi da su ubijeni Hanijeovi sinovi bili operativci Hamasa.

Policija u Izraelu je ranije ove godine uhapsila jednu od Hanijeovih sestara, državljanku Izraela koja živi u Tel Ševi na jugu zemlje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter