Izvor: objektiv
19.04.2022 u 10:25
0

REŠENA MISTERIJA! Evo gde se krije supruga Putinovog kuma MEDVEDČUKA!

Još uvek se ne zna gde se nalazi supruga uhapšenog ruskog oligarha, poznata ukrajinska voditeljka Oksana Marčenko. Neki strani mediji pišu da je nekoliko dana pre invazije pobegla u Belorusiju, ali je na društvenim mrežama postavila snimak iz Moskve.

Ruski oligarh Viktor Medvedčuk uhapšen je pre par dana. Volodimir Zelenski je na svom zvaničnom Telegram nalogu objavio sliku Medvedčuka u lisicama. Inače, Medvedčuk je Putinov najbliži saveznik u Ukrajini, a ujedno i kum Putinove ćerke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je i lider najveće opozicione partije u Ukrajini. U martu je stranka bila jedna od nekoliko koje je Zelenski suspendovao zbog veza sa Rusijom. Bio je u kućnom pritvoru od strane ukrajinskih vlasti, ali je pobegao tri dana nakon što je Rusija izvršila invaziju na Ukrajinu 27. februara.

I do njegovog hapšenja nije se znalo gde se nalazi. Još uvek se ne zna gde se nalazi njegova supruga, poznata ukrajinska voditeljka Oksana Marčenko.

Neki strani mediji pišu da je dan pre ofanzive pobegla u Belorusiju, ali je na društvenim mrežama postavila snimak iz Moskve.

Oksana je poznata voditeljka popularnih emisija kao što su “Iks-faktor” i “Ukrajina ima talenat”. A posle tih emisija i sama je učestvovala u Plesu sa zvezdama, ali je brzo napustila emisiju zbog povrede. Takođe, strani mediji prenose da su Marčenko i Medvedčuk  za-kremlj prošle godine stavljeni na spisak osoba koje su sankcionisane zbog navodnog finansiranja terorizma u Ukrajini.

KRENULA JE NAJVEĆA RUSKA OFANZIVA POSLE DRUGOG SVETSKOG RATA! Stravični udar artiljerijom po gradovima, Kijev najavljuje borbu do POSLEDNJEG

Ostali su bez megajahte ”Royal Romance”, koja je bila usidrena u riječkoj luci i blokirana nakon ruske invazije na Ukrajinu, a potom krajem marta dobila dozvolu da napusti Rijeku i uputi se u Trogir, gde je sada usidrena. Reč je o luksuznom čamcu dužine 92 metra. ”Royal Romance’ je jedna od pet najvećih luksuznih jahti na svetu, koja se koristi isključivo za potrebe vlasnika i njegovih gostiju, a godišnji troškovi održavanja i putovanja procenjuju se na vrtoglavih 15 do 20 miliona dolara, što samo po sebi govori o finansijskoj moći vlasnika.

Inače, Viktor Medvedčuk je rođen u Sibiru i sin je čoveka koji je osuđen na osam godina zatvora i još četiri godine progonstva u Sibiru zbog saradnje sa nacističkim okupatorima Ukrajine.

Njegovo bogatstvo se procenjuje na pola milijarde dolara, ali je nejasno kako je jedan advokat uspeo da zaradi toliki novac tokom svoje karijere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter