Izvor: Sputnik Srbija
13.07.2022 u 11:12
0

RUMUNIJA PREDVIĐA NAJSUROVIJU ZIMU: Evropska unija će platiti za sankcije uvedene protiv Rusije! Nema nikakvih znakova da se bliži kraj rata

Predstojeća zima mogla bi da bude najteža za celu Evropu u poslednjih 60 godina – Evropska unija će platiti za sankcije koje su uvedene protiv Rusije, izjavio je potpredsednik Vlade Rumunije Kelemen Hunor.

Pre svega ćemo mi, Evropska unija, platiti za sankcije protiv Rusije. Evropa, EU, mi treba da kažemo otvoreno: svi ćemo platiti cenu za to ove zime. Nažalost, trenutno se ne predviđa, nema nikakvih znakova da se bliži kraj rata. To će biti surova zima, a možda i najsurovija u poslednjih 40, 50, 60 godina, nažalost, za celu Evropu“, rekao je Hunor za televiziju B1 TV.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NEMAČKA OBJAVILA SPISAK NAORUŽANJA I OPREME KOJI ĆE BITI ISPORUČENI UKRAJINI: Evo šta se sve nalazi u paketu

Kako je istakao, sukob na teritoriji Ukrajine će trajati duže nego što su svi mislili, što će takođe da se odrazi na EU.

Međutim, Hunor smatra da su sankcije ipak morale da se uvedu, jer „nije bilo drugih poluga uticaja“.

Ipak, po njegovom mišljenju, Rumunija će se izboriti sa problemima u energetici.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter