Izvor: 24sedam
24.08.2024 u 13:10
0

RUSI ELIMINISALI UKRAJINSKE TRUPE U SUMSKOJ OBLASTI: Stradalo je najmanje 20 vojnika

Ruske vojne snage su u subotu ujutru izvršile vazdušni napad u Sumskoj oblasti na severoistoku Ukrajine, gde su bile okupljene ukrajinske trupe koje je trebalo da budu poslate u Kursku oblast u Rusiji, izjavio je Sergej Lebedev, koordinator proruskih snaga u Nikolajevskoj oblasti.

U FRANCUSKOJ EKSPLOZIJA ISPRED SINAGOGE: Policajac teško povređen, opsadno stanje

Prema informacijama koje prenosi agencija RIA Novosti, u ovom napadu je stradalo najmanje 20 ukrajinskih vojnika.

Lebedev je naveo da su ruske trupe prethodne noći izvele više napada na ukrajinske vojne ciljeve u Sumskoj oblasti, uključujući i napad na ukrajinske snage u Gluhovu, koje su bile namenjene za borbu u Kurskoj oblasti

</p

Ukrajinske snage su 6. avgusta započele napad na Kursku oblast u Rusiji i od tada se vode intenzivne borbe za njihovo izbacivanje iz ovog regiona.

Prema ruskom Ministarstvu za vanredne situacije, više od 122 hiljade ljudi evakuisane su iz devet pograničnih područja, a privremeni smeštaj je organizovan u 24 regije za one koji su morali da napuste svoje domove u Kurskoj oblasti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter