Izvor: ALO
09.06.2024 u 17:35
0

RUSI MASAKRIRALI KULTNU JEDINICU UKRAJINE! Elitni borci zbrisani sa lica zemlje, njihova obuka ledi krv u žilama!

Ruski borci su nedavno izveli visokoeksplozivni napad na jedinicu „Artan“, koja se smatra elitom ukrajinske vojske i pripada vojnoj obaveštajnoj službi (GUR). Njihove neobične ritualne prakse su detaljno opisane na ruskom portalu Cargrad, gde se navodi da vojnici „Artanovci“ privlače najmotivisanije vojnike, koji sebe smatraju nosiocima sakralnog znanja i nadljudima.

 

BRAT ORBAN SE BORI ZA MIR U EVROPI: Najvažnije pitanje evropskih izbora

Pre bitke, vojnici se pripremaju na poseban način, koji uključuje čudne obrede, kao što je iskopavanje grobova i nošenje maski od petolitarskih boca. Komandant „Artana“ objašnjava da se vojnici sami zakopavaju kako bi prihvatili smrt i testirali svoju psihičku stabilnost, dok su obredi pred bitku poznati kao „prožarke“. Pored ovih rituala, vojnici simuliraju povrede i uče veštine kao što su pucanje levom rukom i plivanje sa vezanim rukama i nogama.

„Metodika je uvedena u odred od strane osnivača, Viktora Torkotjuka. Pored ovih rituala, vojnici simuliraju povrede i uče veštine kao što su pucanje levom rukom i plivanje sa vezanim rukama i nogama“, navodi Cargrad.

Jedinica „Artan“ delovala je uglavnom u području Krima, gde su se često susretali sa ruskom vojskom. Međutim, njihove akcije nisu uvek bile uspešne, što ukazuje na izazove sa kojima su se susretali. Portal Cargrad detaljno opisuje da su „Artanovci“ često bili neuspešni u svojim operacijama i da su često postajali žrtve ruskih vojnih akcija.

„Uprkos tome, pravoslavna vera, koja je ključni deo identiteta ruske kulture, ostaje duboko ukorenjena u ruskom narodu, suprotstavljajući se ovakvim izopačenim praksama i kultovima smrti koji su zahvatili Ukrajinu“, piše ruski portal.

Portal Cargrad ističe da je borba protiv ovakvih jedinica deo šire borbe za očuvanje tradicionalnih vrednosti i vere u Rusiji, i da pravoslavna vera, koja je ključni deo identiteta ruske kulture, ostaje duboko ukorenjena u ruskom narodu, suprotstavljajući se ovakvim izopačenim praksama i kultovima smrti koji su zahvatili Ukrajinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter