Izvor: kurir
13.06.2024 u 07:29
0

RUSI SE SPREMAJU DA OPKOLE KIJEV! Američki pukovnik: Videćemo kako Zelenski pakuje kofere i odlazi

Rusija priprema veliku vojnu grupu za napredovanje ka Kijevu i dalje na zapad

Prema planeru vojne kampanje, penzionisanom američkom pukovniku Daglasu Mekgregoru, ukrajinske oružane snage bi se uskoro mogle naći u veoma teškoj situaciji.

Mislim da će u pravom trenutku krenuti na jug i odseći Kijev, a većina ovih ruskih trupa će krenuti dalje na zapad– primetio je stručnjak na Jutjub kanalu „Deep Dive“.

Mekgregor smatra da su Oružane snage Rusije zabrinute za očuvanje ljudstva, jer shvataju skoru pobedu. Istovremeno, ofanziva ruskih jedinica može biti brza, a Ukrajinci neće imati vremena da preduzmu odbrambene akcije.

DOMINACIJA RUSKE MOĆI NA SEVEROISTOKU UKRAJINE Čuju se eksplozije, oglasila se policija

 

– Pitanje je šta će biti u Kijevu kada Putin dođe i sa severa i sa istoka? Pretpostavljam da ćemo videti kako Zelenski pakuje kofere i odlazi – rekao je pukovnik američke vojske u penziji.

Ranije je Mekgregor sugerisao skori kolaps NATO-a, nakon završetka ukrajinskog sukoba. Analitičar smatra Severnoatlantsku alijansu slabom asocijacijom koja samo zvecka sabljama da bi zastrašila druge zemlje. Moskva ovo dobro razume.

Daglas Mekgregor takođe smatra apsurdnom ideju da Ruska Federacija može da povuče trupe sa teritorije Ukrajine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter