Izvor: Kurir
03.06.2024 u 10:05
1

RUSI SU MOJU ĆERKU IZGLADNJIVALI! Sa mlađom sestrom se krila od ruskih vojnika

Marijana Čečeljuk , 24-godišnja policajka iz ukrajinskog grada Mariupolja, puštena je na slobodu nakon što je provela više od dve godine u ruskom zarobljeništvu, piše Ukrajinska pravda .

Čečeljuk je bila deo 52. razmene ratnih zarobljenika između Rusije i Ukrajine.

NIJE SE NI OTRESAO: Čovek pao sa trećeg sprata, ustao kao da se ništa nije desilo!

Nakon što je izbio rat u Ukrajini, Čečeljuk i njena mlađa sestra su se krile od ruskih vojnika u čeličani Azovstal u Mariupolju.

Nakon što su civili evakuisani iz čeličane, sestre su razdvojene u ruski filterski logor.

Čim su čuli gde je Čečeljuk radila pre invazije, Rusi su je priveli u Donjeck, u istočnoj Ukrajini. Kasnije je prebačena u logor za ratne zarobljenike u Olenivki, u oblasti Donjecka. Ona je bila zatočena i u zatvoru u gradu Taganrogu na jugozapadu Rusije i u zatvoru u Mariupolju.

Oglasila se i njena majka

Natalija Čečeljuk , Marijanina majka, rekla je u januaru da su Rusi pokušali da je vrbuju i da su joj pretili i nudili veliku platu.

„Rusi su moju ćerku izgladnjivali, tukli i maltretirali na razne načine. U pritvoru je obolela od hroničnog bronhitisa. Smršala je dosta, imunitet joj je oslabio, kosa je počela da opada i prestala je da dobija menstruaciju“, dodala je Natalija Čečeljuk.

Ukrajina Pravda piše da je Natalija poslala pisma Marijani, ali Marijana ih nije dobila.

U okviru 52. razmene ratnih zarobljenika sa Ukrajinom, Rusija je oslobodila 70 muškaraca i pet žena. Najmanje trećina oslobođenih imalo je povrede, teške bolesti ili invaliditet, piše Ukrainska pravda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSI SU MOJU ĆERKU IZGLADNJIVALI! Sa mlađom sestrom se krila od ruskih vojnika”

  1. Ova na slici mi bas djeluje jao zlostavljana iscrpljena i pretucena toliko da cak i lancic sa krstom joj jos stoji oko vrata. Zanimljiva je ta ruska tortura…

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter