Izvor: Sputnjik
22.08.2022 u 09:36
0

RUSIJA JE MOĆNA I SAMOSTALNA DRŽAVA! Putin: „Sprovodićemo samo politiku koja odgovara iskonskim interesima zemlje“

Predsednik Rusije Vladimir Putin je u video obraćanju u čast Dana državne zastave Rusije istakao da će Rusija uvek slediti tradicionalne vrednosti i sprovoditi politiku koja odgovara iskonskim interesima zemlje.

ERDOGAN PLANIRA RAZGOVOR SA PUTINOM: Nuklearka Zaporožje i ukrajinska kriza glavne teme

– Rusija je moćna i samostalna država sveta. Mi smo odlučni u tome da ćemo na međunarodnoj areni sprovoditi samo tu politiku koja odgovara iskonskim interesima zemlje – rekao je ruski predsednik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On je dodao da je uveren da će državna zastava Rusije uvek biti sveti simbol za sva pokoljenja u Rusiji, da će ih nadahnuti za ratne podvige, za dostignuća u poslu, osvajanje novih visina u nauci, kulturi i sportu i izazivati osećaj ponosa.

Putin je u video obraćanju podvukao da će od 1. septembra u svim školama Rusije školska nedelja počinjati svečanom ceremonijom podizanja zastave i himnom.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter