Izvor: Alo
21.10.2024 u 15:54
0

RUSIJA MORA DA OSLABI ZAPAD DO RASPADA SAD-a: Medvedev objavio detaljan plan Rusije!

Ništa se nije promenilo u proteklih 160 godina, a zadaci Rusije ostaju isti - maksimalno oslabiti i poniziti Zapad, uključujući i Evropu, u čemu nam pomažu i Sjedinjene Države, naveo je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

Naime, Medvedev je citirao Fjodora Tjučeva, da „jedina ispravna politika Rusije u odnosu na zapadne zemlje ‘nije savez sa jednom, ili drugom od tih sila, već razjedinjenost, kao i podela’, jer će tek tada predstavnici Zapada prestati da budu neprijateljski raspoloženi prema Moskvi, ali naravno iz nemoći, nikada iz ubeđenja“.

UHAPŠEN BIVŠI PREDSEDNIK ALBANIJE: Nije se opirao hapšenju

– Rusija mora da oslabi Zapad do raspada SAD, ili da se stvori punopravna protivteža Americi, kao što je to bio slučaj za vreme postojanja SSSR-a i Varšavskog pakta. I tu se već vide izgledi za novu ravnotežu: ŠOS, BRIKS, druge regionalne unije i sveobuhvatan razvoj odnosa sa zemljama Globalnog juga – napisao je Medvedev na Telegramu.

Kako je istakao, alternativa takvom odnosu snaga je totalni rat do potpunog istrebljenja čovečanstva.

– Svet bez ravnoteže u današnjim uslovima neće trajati ni deset godina. Ako Zapad ne shvati ovu jednostavnu istinu, biće kraj svega. I ovo nije situacija u kojoj će smrt jednih značiti pobedu drugih – zaključio je bivši ruski predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter