Izvor: Novosti
25.07.2022 u 15:44
0

RUSIJA PREVESLALA BERLIN! Nemačka upala u Putinovu zamku!

Nemačka je upala u energetsku zamku ruskog predsednika Vladimira Putina, piše „The Spectator“.

Nemački predsednik Frank-Valter Štajnmajer optužuje: Rat koji ruski predsednik Vladimir Putin vodi je rat protiv jedinstva Evrope!

U tekstu se ukazuje na činjenicu da su isporuke gasa preko Severnog toka nastavljene posle desetodnevne pauze. Istovremeno, Nemačka je i dalje zabrinuta da li će imati dovoljno gasa za predstojeću zimu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„The Spectator“ piše Berlin u velikoj meri zavisi od Moskve u snabdevanju energijom. Istovremeno, ruska strana je naučila da to koristi, redovno podseća na ranjivost Evrope.

Moskva će održavati snabdevanje Nemačke na takvom nivou da bi zemlja funkcionisala. Međutim, takva situacija bi mogla da izazove skokove cena i neizvesnost.

– Sve ukazuje da će Kremlj uspeti u ovoj taktici. Javni moral u Nemačkoj već pada. Nedavna anketa je pokazala da su cene energenata postale glavni problem, većina Nemaca veruje da su ih ekonomske sankcije pogodile teže nego Rusiju – navodi „The Spectator“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter