Izvor: Sputnjik
22.11.2022 u 08:33
0

RUSKA AMBASADA OSUDILA REAKCIJU SAD NA UBISTVO RUSKIH VOJNIKA: „Jačaju osećaj nekažnjivosti neonacista u Ukrajini“

Reakcija Sjedinjenih Američkih Država na streljanje ruskih vojnika pokazuje da američka strana doprinosi jačanju osećaja nekažnjivosti neonacista u Ukrajini, saopštila je ruska ambasada u Vašingtonu.

LOJD OSTIN NE ODUSTAJE OD USPOSTAVLJANJA DOBRIH ODNOSA: Razgovor ministara odbrane SAD i Kine o kriznoj komunikaciji urodio plodom?

Prethodno je američka ambasadorka za globalno krivično pravosuđe Bet Van Šajak izjavila da američke vlasti prate saopštenja o ubistvu ruskih vojnih zarobljenika u Donbasu i smatraju da sve strane u sukobu moraju da poštuju međunarodno pravo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Zvaničnica je odbila da direktno osudi masakr naših nenaoružanih vojnika, bez obzira što američki novinari nisu zataškali tragediju i što su potvrdili da je relevantni video-materijal autentičan – ističe se u saopštenju ruske diplomatske misije.

Takođe se naglašava da je Moskva više puta govorila da SAD zbog snabdevanja Kijeva oružjem, obučavanja zločinaca i plaćenika, kao i predavanja obaveštajnih podataka Ukrajini, postaju strana u sukobu.

– Oni dovode rusko-američke odnose u ćorsokak – zaključuje se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter