Izvor: Sputnik Srbija
25.06.2022 u 12:14
0

RUSKA PVO PRESREA RAKETU „TOČKA U“: Likvidirano 780 ukrajinskih ekstremista, IMA I STRANIH PLAĆENIKA!

U udarima ruske avijacije, raketnih snaga i artiljerije likvidirano je više od 780 ukrajinskih ekstremista, osam tenkova i drugih oklopnih vozila, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

U oblasti oko Nikolajeva u poslednja 24 sata likvidirano je preko 300 ukrajinskih vojnika i stranih plaćenika.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

MOGUĆA POTPUNA OBUSTAVA ISPORUKE RUSKOG GASA AUSTRIJI PRED KRAJ LETA: „Što više front bude bušan to će Moskva biti više motivisana da zavrće slavinu“

U saopštenju Ministarstva navodi se da su vazdušno-kosmičke snage Rusije gađale fabriku „Megateks“ u Konstantinovki i tom prilikom ubijeno je 80 poljskih plaćenika, osam raketnih sistema „Grad“.

U saopštenju se navodi i da su vojnici 64. bataljona 103. Ukrajinske brigade raspoređeni u Lavovu odbili da idu u Donbas, u zonu borbenih dejstava.

U Hersonskoj oblasti, ruska PVO je presrela raketu „Točka U“, kao i 16 projektila u Harkovskoj oblasri, DNR i na Zmijskom ostrvu. Osim toga, uništena je 21 bespilotna letelica.

U pravcu ka Donjecku uništeno je osam artiljerijskih sistema „Uragan“ iz kojih je gađan Donjeck.

Uništena su i dva skladišta municije i naoružanja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter