Izvor: SPUTNIK
30.07.2024 u 22:20
0

RUSKI BRODOVI ISPLIVALI IZ HAVANE

Brodovi „Neustrašivi“, „Smoljni“ i „Jeljna“ završili su posetu Kubi i kreću se ka naznačenom području Atlantskog okeana, saopštila je pres služba Baltičke flote.

„Odred brodova Baltičke flote, kojeg čine patrolni brod Neustrašivi, školski brod Smoljni i tanker Jeljna, završio je nezvaničnu posetu luci Havana, Republike Kube“, navodi se u saopštenju.
Brodovi su isplovili u more i uputili se u naznačenopodručje Atlantskog okeana, gde će nastaviti da izvršavaju predviđene zadatke.
Brodovi su se nalazili u kubanskoj luci od 27. jula. Tu su se baltički mornari odmarali i izvršili tehnički pregled brodova. Pored toga, vojnici su razgovarali sa kubanskim kolegama, obavili niz ekskurzija i upoznali se sa znamenitostima Havane.
Mornari su razmenili i uniforme. Školski brod Smoljni i patrolni brod Neustrašivi bili su otvoreni za posete stanovnika i gostiju Havane.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter