Izvor: TANJUG
01.11.2022 u 11:33
0

Ruski sud kaznio vlasnika Vikipedije zbog članaka o ratu u Ukrajini

Ruski sud je kaznio danas Fondaciju Vikimedija, vlasnika Vikipedije, sa 2,0 miliona rubalja (32.600 dolara) zbog članaka koji se odnose na rat u Ukrajini, izjavio je za Rojters Stanislav Kozlovski, šef te fondacije u Rusiji.

VIKIPEDIJA PREKRŠILA RUSKI ZAKON! Zabranjeni materijali i lažne informacije o toku specijalne vojne operacije u Ukrajini

Kozlovski je rekao da je kazna izrečena zbog nebrisanja priloga koje je Rusija zahtevala da budu uklonjeni. On je najavio da će se fondacija žaliti na presudu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Radi se o dva članka na ruskom jeziku pod naslovima: „Nenasilni otpor civilnog stanovništva Ukrajine tokom invazije Rusije“ i „Ocene ruske invazije na Ukrajinu 2022. godine“.

Rat u Ukrajini Moskva naziva „specijalnom vojnom operacijom“.

Ruski sud je takođe 26. aprila kaznio Fondaciju Vikimedija sa ukupno 5,0 miliona rubalja zbog sličnih prekršaja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter