Izvor: Kurir
04.10.2024 u 12:38
0

SA PUŠKOM U RUCI NAJAVIO NAPAD NA IZRAEL: Iranski vođa održao prvu javnu molitvu posle četiri godine

Iranski vođa najavio napad na Izrael

Iranski vrhovni vođa, ajatolah Ali Hamenei, predvodio je molitvu nakon četiri godine, održao ju je sa puškom pored sebe kako nalaže tradicija i najavio napad na Izrael ukoliko to bude potrebno.

– Neprijatelj Irana je isti kao neprijatelj Palestine, Libana i drugih muslimanskih naroda. Napad Hamasa na Izrael prošlog oktobra je bio legitiman čin. Takođe, briljantna akcija naših oružanih snaga pre nekoliko noći bila je potpuno legalna i legitimna. Iran će ponovo napasti Izrael ako to bude potrebno – poručio je Hamenei.

On je dodao da Palestinci imaju zakonsko pravo da se brane.

– Izrael nikada neće poraziti Hamas i Hezbolah. Narod Palestine ima pravo da se zauzme za sebe, suprotstavi se zločincima i brani se pred neprijateljem koji je preuzeo njihovu zemlju. Ne postoji nijedan sud ili međunarodna organizacija koja može da okrivi palestinski narod zato što jednostavno brani svoju domovinu – rekao je Ali Hamenei.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter