Izvor: Sputnik Srbija
12.06.2022 u 16:22
0

ŠEF DNR: Ne vidim osnov za pomilovanje stranih plaćenika koji su osuđeni na smrtnu kaznu

Šef Donjecke Narodne Republike Denis Pušilin izjavio je da ne vidi osnov za pomilovanje stranih plaćenika koji su osuđeni na smrtnu kaznu.

„Pre svega vodim se sudskom odlukom. Međutim, zbog zločina koji su napravili, ne vidim osnov za pomilovanje“, rekao je Pušilin.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAVRŠENO DEMINIRANJE MARIUPOLJA: Luka je potpuno očišćena

Podsetimo, državljane Velike Britanije Šona Pinera i Ejdena Aslina, kao i državljanina Maroka Saduna Bragima, koji su ratovali na strani Ukrajine, Vrhovni sud Donjecke Narodne Republike osudio je na smrt.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter