Izvor: kurir
19.06.2024 u 12:04
2

SEVERNA KOREJA IMA ABNORMALNE ZALIHE MUNICIJE! Analitičar izneo šta je ovoj zemlji NAJPOTREBNIJE OD RUSIJE! Spremali se decenijama

Ruski šef države Vladimir Putin, stigao je u Severnu Koreju, na aerodromu ga je dočekao Kim Džong Un, a dvojica državnika potpisaće Sveobuhvatni sporazum o strateškom partnerstvu između dve zemlje.

Na temu susreta dva državnika govorili su u jutarnjem programu Kurir televizija Marko Miškeljin iz Centra za društvenu stabilnost i Aleksandar Cvetković, direktor Srpskog pokreta obnove.

– Videće se nakon nekog vremena koja će posledice imati taj sporazum. Da li je to možda poruka iz Moskve upućena zapadu koja kaže: Imamo saveznike. 24 godine je trebalo da se ponovi takav susret. Nažalost se to sada dešava. Prethodnih godina Rusija je bila na putu približavanja Evropi i članstvu u Partnerstvu za mir, a sada je ona nešto sasvim drugo. Izolovana je od mnogih važnih svetskih struktura i bankarskog i celog ekonomskog sistema. Zato je ova poseta očekivana, jer eto mora da se nađe neki saveznik – rekao je Cvetković.

Miškeljin je istakao da u Severnoj Koreji postoje ogromne velike zalihe municije koje je u ovom trenutku potrebna Rusiji, ali i Ukrajina budući da je proizvedena po Sovjetskom standrdu.

 

PUTIN I KIM POTPISALI SPORAZUM Svet na nogama

 

– 24 godine koliko Putin nije posetio Severnu Koreju, Severna Koreja nije bila tačka interesa Rusije. To je bilo tako iz prostog razloga što nisu imali ništa da ponude što bi Rusiji bilo privlačno. Sada, međutim, Severna Koreja ima abnormalne zalihe municije koja je u ovom trenutku neophodna i Rusiji i Ukrajini. Govorimo o municiji po sovjestskom standardu koja odgovara i jednoj i drugoj strani. Decenijama se spremaju za rat i koriste prliku da time trguju – rekao je miškeljin i dodao:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “SEVERNA KOREJA IMA ABNORMALNE ZALIHE MUNICIJE! Analitičar izneo šta je ovoj zemlji NAJPOTREBNIJE OD RUSIJE! Spremali se decenijama”

  1. Uporediti Rusiju sa SKorejom je vrlo povrsno shvatanje i zapadnjacki fejk njuz. Rusija je u Briksu u drustvu najbogatijih , po BDP, po nagomilanom novcu, po zalihama zlata, proizvodnji nafte, zita, i uopste htane, energenata, naoruzanja ,prirodnih bogastava ,ruda i sirovina, naucnih centara i tehnoloskih dostignuca.,kao i broja stanovnika.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter