Izvor: Tanjug
26.06.2021 u 21:25
0

SITUACIJA JE ALARMANTNA! Više od 600 studenata ZARAŽENO nakon žurki!

Nadležni na španskom ostrvu Majorka saopštili su da je više od 600 studenata koji su proslavljali kraj školovanja zaraženo korona virusom, i to u trenutku kada se očekuje dolazak britanskih turista.

NAJVAŽNIJE: 

TO NIJE UKRAJINA VEĆ RUSIJA! Sledeći put ćemo REAGOVATI SILOM!

NA VIDOVDAN DA SE UZDIGNEMO: Mitopolit Joanikije i vladika Dimitrije služili liturgiju na Vidovom vrhu

STEFANOVIĆ: Vojska je najčvršći bedem u zaštiti Srbije

NASILNIK SA ADE IPAK IZA REŠETAKA: Određen pritvor muškarcu koji je tukao ženu!

ZA JEDAN DAN TRI UTAPANJA U SRBIJI – i sve mladi: Zašto se ovo dešava i kako da se zaustavi?

Studenti koji su došli na Majorku iz kontinentalnih krajeva Španije posećivali su muzičke nastupe u Palma de Majorki, zabave na brodovima i u hotelima, a nadležni su danas najavii istragu tokom koje nameravaju da utvrde da li su poštovane sve preventivne antiepidemiološke mere, prenosi Rojters.

Svi studenti koji su pozitivno testirani doputovali su na Majorku iz različitih delova Španije da proslave kraj univerzitetske godine i ispitnog roka.

SAZNAJTE I OVO: 

FATALNA ALI POROČNA! Ovako danas izgleda poznata holivudska glumica! (FOTO)

PRIPREMITE SE ZA SUNČANJE! Ako primenite ove savete, smanjujete rizik od opekotina!

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Čuveni košarkaš završio karijeru

Najmanje hiljadu njih su poslati u izolaciju, a ustanovljeno je da je veći broj tinejdžera imao blage simptome kovid-19.

Nakon skoro godinu dana oštrih restriktivnih, antiepidemioloških mera, Špancima je od danas dozvoljeno da na otvorenom prostoru borave bez zaštitnih maski, dok je u zatvorenim prostorima i dalje obavezno nošenje maski.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter