Izvor: KURIR
12.07.2024 u 07:16
0

SKANDAL NA SAMITU NATO: Bajden Zelenskog najavio imenom predsednika Rusije (VIDEO)

Američki predsednik Džo Bajden u četvrtak je pogrešno nazvao ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog "predsednikom Putinom" pre nego što se ispravio na samitu NATO-a u Vašingtonu.

A sada želim da predam reč predsedniku Ukrajine, koji ima hrabrosti koliko i odlučnosti, dame i gospodo, predsednik Putin – rekao je Bajden, misleći na Zelenskog, pre nego što se ispravio.

 

– On će pobediti predsednika Putina, ovo je predsednik Zelenski. Toliko sam fokusiran na to da pobedim Putina – rekao je Bajden ispravljajući se.

TOPLOTNI UDAR PRŽI SRBIJU: Nazire se kraj vreline, evo kada stižu PLJUSKOVI

Svi u prostoriji na samitu su zastali kada je Bajden pogrešno identifikovao Zelenskog kao Putina.

Bajden je bio pod intenzivnim nadzorom poslednjih dana i suočio se sa sumnjama, uključujući i članove sopstvene Demokratske stranke, u vezi sa svojim šansama za reizbor nakon slabog i posrnulog nastupa u debati krajem prošlog meseca protiv republikanskog bivšeg predsednika Donalda Trampa.

Kasnije Bajden planira da održi samostalnu konferenciju za štampu na samitu NATO-a, što mu je prvi put da se sam suoči sa novinarima od novembra.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter