Izvor: alo
06.06.2024 u 22:02
0

SKOT RITER TAJNIM KANALIMA DO PITERA: Bivši američki obaveštajac pronašao način da ode u Rusiju

Uprkos tome što me je moja vlada lišila mogućnosti da lično doputujem u Sankt Peterburg na Međunarodni ekonomski forum, zahvaljujući savremenim tehnologijama, moj glas neće biti ugušen, izjavio je bivši američki obaveštajac i vojni analitičar Skot Riter, nakon što mu je Stejt department oduzeo pasoš prilikom ukrcavanja na let za Rusiju.

Razočaranje koje sam osetio kada mi je moja vlada uskratila mogućnost da lično doputujem u Sankt Peterburg bilo je veliko – naglasio je Riter za RT, čiji je čest gost i kolumnista.

ZABRINJAVAJUĆE KO IMA DUGMAD ZA NUKLEARNI RAT:(VIDEO) Džil Bajden dala tajni znak? Naredila Džou da stoji, ali on nije znao gde je

On je istakao da, zahvaljujući modernim tehnologijama, njegov glas neće ugušiti oni koji se ne slažu sa porukama koje on prenosi

Riter će učestvovati na sesiji RT na forumu 7. juna.

Prethodno, šef ruske diplomatije Sergej Lavrov ocenio je da je oduzimanje pasoša Riteru još jedan primer toga da su se Sjedinjene Američke Države pretvorile u policijsku državu, Rusija protiv toga ništa ne može da preduzme u pravnom smislu.

Prethodno, Riter je saopštio da mu je po nalogu Stejt departmenta oduzet pasoš prilikom ukrcavanja u avion, te je zbog toga sprečen da otputuje u Rusiju na Međunarodni ekonomski forum u Sankt Peterburgu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter