Izvor: TANJUG
30.08.2024 u 21:15
0

SLOVENIJA I TURSKA RADE NA OKONČANJU RATA U GAZI: Izjavila Tanja Fajon danas

Ministri spoljnih poslova Slovenije i Turske Tanja Fajon i Hakan Fidan saglasili su se danas da će Turska i Slovenija nastaviti da rade na okončanju rata

LJUBLJANA – Ministri spoljnih poslova Slovenije i Turske Tanja Fajon i Hakan Fidan saglasili su se danas da će Turska i Slovenija nastaviti da rade na okončanju rata u Gazi i rešenju sa dve države. Fidan je danas ocenio da je Izrael doneo na Zapadnu obalu „sistematsku brutalnost“.

„Izrael ne samo da čini genocid u Gazi, već sada proširuje ovaj rat na Zapadnu obalu, Liban i potencijalno druge nacije koje smatra neprijateljima koje ne možemo ni znati niti predvideti“, rekao je Fidan na zajedničkoj konferenciji za novinare sa ministarkom spoljnih poslova Slovenije u Ljubljani.

Fidan je rekao da Izrael sprovodi okupaciju, ugnjetavanje, okrutnost i masakr u regionu i pozvao međunarodnu zajednicu da zaustavi izraelske zločine počinjene na palestinskim teritorijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter