Izvor: Alo
23.08.2024 u 21:57
0

ŠOKANTNE VESTI IZ AMERIKE: Ključni predsednički kandidat se povukao iz trke!

On se svojim pristalicama obratio na skupu u Arizoni

Nezavisni predsednički kandidat Robert F. Kenedi Mlađi najavio je da obustavlja svoju kampanju – ali da je „ne završava“.

INDIJA JE SPREMNA DA IGRA AKTIVNU ULOGU U SVIM NAPORIMA: Indijski premijer u poseti Kijevu

Robert F. Kenedi Mlađi se svojim pristalicama obratio na skupu u Arizoni.

„Ne prekidam svoju kampanju, već je samo suspendujem i ne završavam. Moje ime će ostati na glasačkom listiću u većini država“, rekao je on, govoreći na događaju u Arizoni, prenosi CNN.

„U svom srcu više ne verujem da imam realan put izborne pobede, u ovoj nemilosrdnoj, sistematskoj cenzuri i kontroli medija. Tako da ne mogu, čiste savesti, da tražim od svog osoblja i volontera da nastave da rade duge sate, ili da tražim od svojih donatora da nastave da daju kada ne mogu iskreno da im kažem da imam pravi put do Bele kuće“, rekao je on.

On je svoje izlaganje započeo pričom o tome zašto je napustio Demokratsku stranku i zašto je odlučio da se kandiduje kao nezavisni predstavnik.

„U vreme kada sam dao svoju podršku Demokratskoj partiji, još kada sam bio dovoljno star da glasam, ona se protivi cenzuri, kolonijalizmu, autoritarizmu, imperijalizmu i nepravdenim ratovima. Bili smo partija radničke glase i zalagali se za transparentnu vladu. To je bila partija demokratije. Napustio sam je u oktobru jer se toliko udaljila od vrednosti uz koje sam odrasto. Postala je partija rata, cenzure, korupcije i bogatstva“, rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter