Izvor: telegraf.rs
12.08.2024 u 11:19
0

SRCE DA PREPUKNE OD TUGE: Umrla beba koja je pala sa 9. sprata

Devojčica je nakon višečasovne agonije preminula u bolnici

Devojčica stara 20 meseci, koja je juče pala sa 9. sprata zgrade u Devi u Rumuniji, preminula je sinoć u bolnici od zadobijenih povreda.

U pitanju je ćerka bračnog para iz Italije, koji živi i radi u Rumunio. Veruje se da je dete palo sa velike visine u trenutku nepažnje roditelja.

NEMA VAS DA ME ZAGRLITE: Dve godine od masakra na Cetinju

Sve se odigralo u nedelju oko 10 sati ujutru, a očevici kažu da je otac strčao u donjem vešu i da je u panici pokušavao da oživi dete, koje je palo na pločnik i nije davalo znake života

Komšije u prvi mah nisu shvatile šta se dešava.

„Čuo sam udarac, bio sam tu na terasi pogledao sam dole i rekao: ‘Ko je bacio lutku?'“, ispričao je uznemireni komšije koji je svedočio tragediji.

Stanari zgrade pričaju da je otac sišao bos i u donjem vešu. Dete je zgrabio i otrčao do prve klupe, gde je devojčici davao veštačko disanje.

„Ubrzo je stigla hitna, ali malena nije disala. Lekari su je oživljavali dok su dete unosili u ambulantno vozilo“, rekla je jedna komšinica.

Iako su lekari uspeli da ožive dete, nažalost, devojčica je nakon višečasovne borbe podlegla povredama u bolnici.

Iz policije su naveli da se tragedija dogodila u trenutku nepažnje roditelja. Nisu videli kada se devojčica popela na dasku prozora, koji je bio širom otvoren. Od šoka majka je izgubila svest, te je Hitna pomoć ponovo morala da interveniše.

„Majka je bez svesti odvedena u bolnicu“, naveli su iz Hitne pomoći.

Mediji pišu da se porodica uselila u zgradu samo dan ranije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter