Izvor: Alo
31.07.2024 u 08:50
0

SRUŠIO SE AVION U IRSKOJ: Policija strahuje od OVOGA

Irska jedinica za istragu vazdušnih nesreća saopštila je da je poslala tim inspektora na mesto pada jednomotornog helikoptera.

Dvojica muškaraca poginuli su u utorak nakon što se helikopter srušio na zgradu na farmi u blizini sela Kilukan u Irskoj, saopštila je policija.

LIHTMAN: „To ima mešovit rezultat, Bajdenovo povlačenje, i pretpostavljena nominacija Harisove“

Policija je navela da se nesreća dogodila na poljoprivrednom zemljištu u blizini Kilukana u okrugu Vestmit, a da su dvojica muškaraca bila stara oko 40 godina, preneo je Gardijan.

Nije poznato da li su oni bili u helikopteru ili na zemlji.

Policija je prethodno saopštila da se strahuje da je više ljudi poginulo danas kada se srušio helikopter na zgradu na farmi u blizini sela Kilukan.

Irska jedinica za istragu vazdušnih nesreća saopštila je da je poslala tim inspektora na mesto pada jednomotornog helikoptera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter