Izvor: 24sedam.rs
09.08.2024 u 14:11
0

STRAŠNA SUDBINA: Žena preminula nakon što je ostala zarobljena u pokretnoj traci za prtljag

Žena (57) preminula je u četvrtak ujutro na Međunarodnom aerodromu O'Hare u Čikagu nakon što je ostala zarobljena u pokretnoj traci za prtljag

Žena (57) preminula je u četvrtak ujutro na Međunarodnom aerodromu O’Hare u Čikagu nakon što je ostala zarobljena u pokretnoj traci za prtljag, saopštili su zvaničnici, prenosi ABC News.

Kako je izjavio portparol Ministarstva rada, žena nije bila radnik na aerodromu.

Hitne službe su pozvane na Terminal 5 oko 7.45 ujutro u četvrtak nakon prijava da je žena „zarobljena u mašineriji“, saopštila je Vatrogasna služba Čikaga.

U JAPANU OČEKUJU MEGAZEMLJOTRES I CUNAMI: Upravo izdat prvi alarm u istoriji – cunami pretnja po 200.000 života

Po dolasku na lice mesta, pronašli su ženu „upletenu u sistem pokretnih traka koji se koristi za premeštanje prtljaga“, saopštili su vatrogasci, a medicinski tim je proglasio ženu mrtvom na licu mesta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter