Izvor: youtube
18.06.2020 u 16:54
0

STRAVIČAN ZLOČIN! Roditelji ubili sina, terali ga da pije ogromne količine vode (VIDEO)

Otac i maćeha iz Kolorada, Rajan i Tara Sabin, primorali su ssina Zkarija (11), da popije skoro 3 litre vode za samo 4 sata zbog čega je dečak naposletku preminuo.

Pronađen u porodičnoj kući sa mokrom pelenom i modricama po telu.

Roditelji su sepredali policiji, a sudiće im se za ubistvo. U izveštaju se navodi da je dečak bio i fizički zlostavljan. Maćeha je izjavila da je dečak pio toliko vode zato što mu je urin bio taman i nije mirisao najbolje, a pelenu je nosio zbog zdravstvenih problema.

Posted by Gabriel’s Tree: A Tribute to Abused, Missing and Murdered Children on Среда, 17. јун 2020.

Autopsija je pokazala da je dečak povraćao. Otac ga je zatekao sa penom koja je izlazila iz njegovih usta, a kako se navodi, pozvao je Hitnu pomoć skoro 7 sati kasnije.

Sabinovi se nalaze u pritvoru u El Pasu, bez mogućnosti plaćanja kaucije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter