Izvor: Alo.rs
13.10.2023 u 13:27
0

SUKOB POPRIMA ŠIROKE RAZMERE! IRAN NAJAVIO OSVETU „Izrael će biti odgovoran za posledice“

Iranski ministar spoljnih poslova Hosein Amirabdolajan rekao je da će nastavak zločina nad Palestincima dobiti odgovor "ostatka osovine" i da će Izrael biti odgovoran za posledice.

Više od 1.500 Palestinaca ubijeno je u odmazdi Izraela nakon napada Hamasa na jugu zemlje. Iranski ministar je rekao da se raseljavanje Palestinaca i isključenje vode i struje u Pojasu Gaze smatraju ratnim zločinima.

„Neki zapadni zvaničnici su doveli u pitanje da li postoji namera da se otvori novi front protiv cionističkog entiteta. Naravno, u svetlu nastavka ovih okolnosti koje su ratni zločini. Nastavak ratnih zločina protiv Palestine i Gaze će dobiti odgovor od ostatka osovine. I naravno, cionistički entitet i njegove pristalice biće odgovorni za posledice toga“, rekao je on po dolasku u Bejrut.

HOROR U FRANCUSKOJ: Nastavnik nasmrt izboden nožem, dve osobe ranjene!

Nije precizirao, ali Osovina otpora se odnosi na savez između Irana, palestinskih grupa otpora, Sirije, libanske grupe Hezbolah i drugih frakcija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter