Izvor: Kurir
22.10.2024 u 21:38
0

SVAKO KO NAUDI IZRAELCIMA ĆE PLATITI VISOKU CENU: Hezbolah dronovima napao Netanjahuovu vilu!

Od eksplozije je napuklo staklo na prozoru spavaće sobe, ali dron nije probio staklo i nije uleteo u kuću, očigledno zbog ojačanih prozora i drugih zaštita.

Vojna služba za nadzor javnih informacija odobrila je izraelskim medijima da objave fotografiju oštećenja koja je na vili premijera Izraela Benjamina Netanjahua u Cezareji prouzrokovao dron koji je u subotu iz Libana lansirao Hezbolah.

NETANJAHU JE BIO META: Hezbolah se oglasio povodom napada dronom na kuću premijera Izraela!

Fotografija koju su vojni cenzori ranije zabranili za objavljivanje, prikazuje punu štetu koju je dron naneo na rezidencijalnom objektu u Cezareji, prenosi Times of Israel.

Od eksplozije je napuklo staklo na prozoru spavaće sobe, ali dron nije probio staklo i nije uleteo u kuću, očigledno zbog ojačanih prozora i drugih zaštita.

Povređenih nije bilo, a Netanjahu i njegova supruga u tom trenutku nisu bili kod kuće.

 

Tim povodom izraelski premijer je rekao da su „agenti Irana“ koji su pokušali da ubiju njega i njegovu ženu „napravili veliku grešku“ i dodao da ga taj napad neće sprečiti da nastavi rat i da će svako ko naudi Izraelcima platiti visoku cenu.

Portparol Hezbolaha je saopštio da ta militantna grupa preuzima punu i isključivu odgovornost za napad na rezidenciju izraelskog premijera Netanjahua, preneo je Reuters.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter