Izvor: Happy BSC
12.04.2022 u 09:33
0

SVET JE NA IVICI NOVOG RATA! Umapljen je ALARM, građani se spremaju za KRVOPROLIĆE, nastao je opšti HAOS

Vojne vlasti u Tajpeju su danas prvi put objavile priručnik za civilnu odbranu, dajući građanima smernice za preživljavanje u slučaju ratnog scenarija.

Tajvanski priručnik detaljno opisuje kako pronaći javna skloništa u slučaju bombardovanja, putem aplikacija za pametne telefone, zalihe vode i hrane, kao i savete za razlikovanje sirena za vazdušnu opasnost i pripremu kompleta za hitnu pomoć, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kako se navodi, zvaničnici ministarstva odbrane su pojasnili da je reč o informacijama kako građani treba da postupaju u slučaju moguće vojne krize ili katastrofe,i da će priručnik, rađen po ugledu na slične vodiče koje su izdali Švedska i Japan, biti dodatno ažuriran lokalnim informacijama kao što su lokacije skloništa, bolnica i prodavnica za svakodnevne potrebe.

KINA JE UDARILA JAK ŠAMAR AMERICI! Peking se NE ŠALI, Vašington će dobiti ODGOVOR kakav ne sanja, ako ovo uradi

Planiranju priručnika prethodio je napad Rusije na svog suseda, što je izazvalo debatu u Tajpeju o mogućim uticajima ukrajinske krize na Tajvan i načinima za jačanje spremnosti, kao što su reforme u obuci rezervista i produženje obaveznog služenja vojnog roka, navodi britanska agencija.

Kina, koja Tajvan smatra svojom teritorijom, nikada se nije odrekla upotrebe sile da bi ostrvo stavila pod svoju kontrolu i pojačala je vojne aktivnosti u poslednje dve godine u neposrednoj bilizini, dok je Tajpej podigao nivo pripravnosti od početka rata u Ukrajini, prenosi Rojters.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter