Izvor: Kurir
16.09.2024 u 09:44
0

SVI SMO SE MNOGO RAZOČARALI JER POSTAJEŠ SVE GORI: Osumnjičeni za pokušaj ubistva Trampa na društvenim mrežama pominjao prvi neuspešni atentat

Rajan Vesli Raut, osumnjičen za pokušaj ubistva Donalda Trampa, na društvenim mrežama pisao da je razočaran njime

Rajan Vesli Raut, osumnjičen za jučerašnji pokušaj ubistva Donalda Trampa, bivšeg američkog predsednika i republikanskog kandidata za Belu kuću, na golf terenu u Palm Biču na Floridi, glasao je na unutarstranačkim izborima Demokratske partije u Severnoj Karolini.

VEOMA SAM PONOSAN ŠTO SAM AMERIKANAC: Agent Tajne službe uočio automatsku pušku nalik na AK-47 (kalašnjikov) kako viri iz žbunja

CBS njuz prenosi da to pokazuju podaci izborne komisije ove savezbne države.

Navodi se da se na Rautovom nalogu na društevnoj mreži X (bivši Tviter) nalaze brojni postovi u vezi sa Trampom u kojima se on lično obraća bivšem predsedniku SAD.

 

– Ti si bio moj izbor 2016. i svet se nadao da će Tramp kao predsednik biti drugačiji i bolji nego kao kandidat. Ali, mi smo se svi mnogo razočarali i deluje da ti postaješ sve gori… Biće mi drago kada te više ne bude bilo – napisao je Raut u postu iz juna 2020.

On je u objavama u više navrata pominjao i pokušaj ubistva Trampa koji se dogodio na mitingu republikanskog kandidata održanom 13. jula i poručivao da bi predsednik Džo Bajden i potpredsednica Kamala Haris trebalo da obiđu ranjene sa tog skupa i prisustvuju sahrani čoveka koji je tu stradao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter