Izvor: Tanjug, Happy BSC
21.07.2022 u 15:35
0

SVOJEVRSNA DRAMA POTRESLA GRAĐANE HOLANDIJE: Sudarili se vodeni taksi i turistički brod, ljudi jedva izbavljeni iz nemile situacije!

Turistički brod za razgledanje grada i vodeni taksi sudarili su se danas u blizini poznatog mosta Erazmus u Roterdamu, niko nije povređen, a svih šest osoba iz taksija izbavljeno je iz vode, saopštile su lokalne holandske službe za vanredne situacije.

Gori brod sa gorivom u ukrajinskoj luci Reni na Dunavu (VIDEO)

Na slikama incidenta na društvenim mrežama vidi se da je došlo do sudara dva plovila, pri čemu je vodeni taksi potonuo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iz vode su izbavljeni svi putnici i kapetan vodenog taksija.

Nije bilo izveštaja da je iko povređen, a putnici vodenog taksija su prebačeni u bolnicu na preglede, prenosi Rojters, pozivajući se na novinsku agenciju ANP.

Službe hitne pomoći potvrdile su da je došlo do sudara i spasavanja na svom Tviter nalogu i napomenule da je vodeni saobraćaj u blizini mosta zaustavljen, navodi britanska agencija.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter