Izvor: Kurir
15.10.2024 u 14:05
0

TERORISTIČKI NAPAD U IZRAELU: Pucao na civile u vozilima koji su prolazili pored njega

U terorističkom napadu na auto-putu kod izraelskog grada Ašdoda ubijen policajac, napadač "neutralisan"

Na auto-putu u blizini izraelskog grada Ašdoda danas se desio teroristički napad u kojem je život izgubio policajac star oko 30 godina, više osoba je ranjeno, a napadač je „neutralisan“.

INDIJA KUPUJE VOJNE DRONOVE OD SAD: Saopštilo indijsko ministarstvo odbrane

Tajms of Izrael navodi da je terorista došao pešice do auto-puta, a nije poznato da li je on prišao policijskom vozilu koje je bilo u zaustavnoj traci ili se to vozilo zaustavilo kako bi ga ispitalo šta radi tu.

Napadač je zapucao iz pištolja i pogodio policajca koji je kasnije preminuo od zadobijenih rana.

Navodi se da je nakon toga terorista počeo da puca na civile u vozilima koji su prolazili pored njega, a „neutralisao“ ga je naoružani civil koji je zaustavio automobil i ubio napadača.

– Vozio sam i video naoružanog muškarca koji stoji na putu. Prvo sam pomislio da je policajac, ali su onda pucnji ispaljeni ka meni. Sagnuo sam se, iskočio iz vozila, izvukao pištolj i upucao ga – rekao je taj civil, koji volontira u Hitnoj pomoći.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter