Izvor: KURIR
31.05.2024 u 13:55
0

TERORISTIČKI NAPAD U NEMAČKOJ: Muškarac nožem napao političara i policajca, sve se dešavalo u PRENOSU UŽIVO (VIDEO)

Više ljudi je povređeno u napadu nožem tokom malog skupa političke grupe BPE u Manhajmu u Nemačkoj.

Napad je snimljen uživo jutros, a na njemu se vidi kako napadač obara jednog čoveka na zemlju dok ga ubada svojim sečivom. Napad se dogodio tokom malog skupa za političku grupu BPE, koja ima antiislamske stavove.

Prolaznici su požurili da pomognu čoveku na kojeg je napadač napao. Potresni snimci pokazuju kako se napadač bacio ka žrtvi pre nego što je srušio na zemlju. Nekoliko trenutaka kasnije napadač je zabio nož u pravcu glave čoveka.

Više prolaznika je požurilo da pomogne žrtvi i viđeno je kako hvataju i povlače napadača, koji je ostao na podu, dalje od čoveka. Na snimku se vidi da je žrtva zadobila najmanje jednu ranu nožem u zadnji deo leve noge, a krv je prskala po putu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter