Izvor: Tanjug
01.10.2022 u 10:16
0

TEŽE ĆE BITI POSTIZANJE DOGOVORA! Lavrov: „Treba ozbiljno shvatiti Putinovu izjavu o posledicima odlaganja razgovora!“

Ruski ministar inostranih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da treba ozbiljno shvatiti izjavu predsednika Vladimira Putina o posledicama odlaganja razgovora sa Kijevom.

Lavrov je podsetio da je Putin rekao da Moskva ne odbija razgovore, ali da oni koji odbijaju moraju da shvate da što ih više odlažu teže će biti postizanje dogovora, preneo je TASS.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ISTORIJSKI DAN: Putin održao govor na Crvenom trgu u čast rezultata referenduma, pa zapevao! (VIDEO)

Na referendumina od 23. do 27. septembra samoproglašene Donjecka Narodna Republika, Luganska Narodna Republika i Hersonska i Zaporoška oblast glasale su za pripajanje Rusiji.

Putin je danas proglasio aneksiju tih oblasti i pozvao Kijev na hitan prekid sukoba i povratak za pregovarački sto.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter