Izvor: sputnikportal.rs
02.11.2022 u 09:51
0

„TO JE NAPAD, PRAVA AGRESIJA“ Zaharova izjavila da su ruski neprijatelji prešli na upotrebu informaciono-psihološkog uticaja!

Rusija se u poslednje vreme suočava sa informacionom agresijom, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

– To nije nikakav uticaj, to je napad, prava agresija koja se sastoji od niza komponenti. To više nisu samo laži, dezinformacije, nego su naši neprijatelji već prešli na upotrebu informaciono-psihološkog uticaja kada se koriste hibridne tehnologije, kombinacija savremenih informacionih komunikativnih tehnologija i ličnih podataka, laži, svega zajedno – kazala je Zaharova na marginama medijskog foruma zemalja ZND „Razvoj medija u svetu koji se menja“.

OSNIVAČ „VAGNER GRUPE“ HVALIO ZELENSKOG Prigožin poručuje: „Iako je on predsednik zemlje koja je trenutno neprijateljski raspoložena prema Rusiji…“

Prema njenim rečima, sa tim se u Rusiji ne suočavaju samo političari, državnici i novinari, nego i običan narod.

– Kako se ispostavilo, mnogo toga sa čim smo se suočavali u našoj zemlji poslednjih godina, korišćenje ličnih podataka prilikom razgovora, prevarantske šeme, sve je to praktikovano mnogo pre februara 2022. godine sa teritorije Ukrajine ili uz angažovanje građana te zemlje koji su živeli, između ostalog, i u inostranstvu – pojasnila je ona.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Zaharova je primetila da je „sve to dostiglo neviđene razmere“.

MIA „Rusija sevodnja“ je uz podršku Ministarstva digitalnog razvoja, komunikacija i medija Rusije organizator foruma „Razvoj medija u svetu koji se menja“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter