Izvor: Kurir
29.08.2024 u 20:04
0

TRAGEDIJA U BRAZILU: Hteli da se spasu od požara ali kraj je dobio stravičan obrt!

Strašna tragedija se dogodila u Brazilu kada je bračni par sa bebom pokušao da se spasi od požara, ali jedini izlaz je bio da skoče sa terase svog stana, tačnije sa sedmog sprata.

U pitanju su Graciana Rosa de Oliveira (34), Luiz Evaldo Lima (28) i njihova beba Leonardo, stara svega 23 dana.

UHAPŠEN PAVEL POPOV: Pao zbog zloupotrebe funkcije i prevare

Nažalost, nisu preživeli.

Požar je izbio oko 10:30 časova u njihovom stanu, a prema prvobitnim sumnjama vatrogasaca, uzrok je verovatno curenje gasa.

Graciana Rosa de Oliveira (34), Luiz Evaldo Lima (28) i njihova beba Leonardo, stara samo 23 dana, skočili su sa sedmog sprata zgrade u panici zbog vatre.

 

Komšije su prijavile da su čuli vriske i odmah izašli da provere situaciju. Primetili su ogroman plamen koji je zahvatio i susedne stanove, dok su izveštaji naveli da je još 12 osoba povređeno.

Na video snimku snimljenom iz obližnje zgrade vidi se plamen visok nekoliko metara, koji je dostigao prozore na poslednjem spratu.

U gašenju požara učestvovalo je 40 vatrogasaca, ali su Luiz, njegova supruga i njihova beba nažalost poginuli.

U toku je istraga.

Luiz je radio kao konobar, a Graciana je bila kozmetičarka.

Graciana je imala i ćerku iz prvog braka koja je bila u stanu tokom požara, ali je uspela da se spasi. Takođe, njena baka je uspela da pobegne stepenicama na vreme.

Luiz i Graciana su se upoznali 2019. godine u prodavnici u kojoj su zajedno radili i brzo se zaljubili. „Bili su veoma srećni zbog dolaska bebe,“ rekao je njihov prijatelj Robson Muler.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter