Izvor: Alo
06.06.2024 u 11:01
1

TRAMP: „Bajden je najgori predsednik u istoriji SAD“

Bivši predsednik Tramp kritikovao je osuđujuću presudu koja mu je izrečena u krivičnom postupku protiv njega tokom intervjua za „Foks i prijatelji vikend”.

Tramp kaže da se ne plaši odlaska u zatvor.

PROVEO HILJADU DANA U SVEMIRU: Oleg Kononenko oborio svetski rekord!

Njegov pravni tim obećao je da će se žaliti na njegovu osudu, stavljajući je u ruke njujorškom apelacionom sudu, a potencijalno i šire.

Bivši predsednik takođe ima prednost u odnosu na predsednika Bajdena u nekoliko ključnih promenljivih državnih anketa, što ukazuje na određeni nivo nezadovoljstva sadašnjom administracijom.

„Mislim da su sve ove stvari potrebne da se naškodi političkom protivniku da bi Bajden pobedio, on je najgori predsednik u istoriji SAD. Ali ja sam vrlo čvrsto rekao da sam ponosan što se borim za naš ustav, i ako treba… Svi su govorili da je to tako mala stvar, nećete u zatvor, ali mi imamo posla sa tako korumpiranim sistemom. Nikada ranije nismo videli nešto ovako. Nisam uradio ništa loše“, rekao je Donald Tramp.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TRAMP: „Bajden je najgori predsednik u istoriji SAD“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter