Izvor: Novosti
24.08.2024 u 09:31
0

TRAMP I KENEDI ZAJEDNO NA BINI: Bivši američki obaveštajac oduševljen ovim potezom

Bobi Kenedi je pravi američki heroj, njegovi stavovi su vredni divljenja

Donald Tramp je večeras pokazao pravu klasu, time što je na binu uz stihove pesme „Heroj“ izveo Roberta Kenedija, smatra bivši američki obaveštajac Skot Riter.

– Bobi Kenedi je ovo zaslužio, posebno nakon načina na koji su se demokrate odnosile prema njemu. Bobi Kenedi je pravi američki heroj – napisao je Riter na Iksu.

TRAMP IZJAVIO DA ĆE OBJAVITI DOKUMENTA O UBISTVU KENEDIJA: Javnost će saznati istinu

Ističe da nije u svemu saglasan sa Kenedijem (npr. o Izraelu), ali da su njegovi stavovi o slobodi govora, zaustavljanju rata u Ukrajini i poboljšanju zdravlja Amerikanaca vredni divljenja.

 

Robert F. Kenedi Mlađi suspendovao je kampanju za predsednika SAD i podržao republikanskog kandidata Donalda Trampa u kolebljivim državama.

– U svom srcu više ne verujem da imam realan put do izborne pobede u ovoj nemilosrdnoj, sistematskoj cenzuri i kontroli medija. Ne mogu, čiste savesti, da tražim od svog osoblja i volontera da nastave da rade ili da tražim od svojih donatora da nastave da izdvajaju novac kada ne mogu iskreno da im kažem da imam pravi put do Bele kuće – istakao je Robert F. Kenedi Mlađi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter